CSM: Seminarul EUROJUST – Criminal justice in the digital age (10 octombrie 2019, Bruxelles, Belgia)

4 sept. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 147

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Eurojust, în parteneriat cu președinția finlandeză, secretariatul general al Consiliului Uniunii Europene și Comisia Europeană, anunță evenimentul „Criminal justice in the digital age”, care va avea loc la Bruxelles pe 10 octombrie 2019.

Astfel, acest eveniment va oferi oportunitatea de a reflecta asupra nevoilor de digitalizare a cooperării în justiție penală în Europa și a soluțiilor disponibile. În acest mod, experții vor explica oportunitățile și provocările în utilizarea instrumentelor digitale în investigațiile transfrontaliere în două cazuri concrete:

– investigația informatică (NotPetya);

– investigarea anti-mafie (Pollino) .

Este important de precizat faptul că participarea magistraților este condiționată de obținerea avizului colegiului de conducere al instanței sau parchetului la care magistratul își desfășoară activitatea, iar în caz de urgență, a avizului președintelui secției/procurorului șef secție în care judecătorul sau procurorul își desfășoară activitatea sau, dacă nu există secții, avizului conducătorului instanței sau parchetului.

Cei interesați se pot înscrie accesând aici.

Totodată, informații suplimentare privind evenimentul pot fi obținute contactând organizatorii la adresa: [email protected]

 

Sursa informației

CSM: Seminarul EUROJUST – Criminal justice in the digital age (10 octombrie 2019, Bruxelles, Belgia) was last modified: septembrie 4th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter