CSM selectează doi experți specializați în domeniul dreptului financiar-fiscal (judecători sau cadre didactice universitare) – termen-limită: 16 ianuarie 2017

19 dec. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 551

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul Superior al Magistraturii, în calitate de Promotor de Proiect, anunță lansarea procedurii pentru selecția a doi experți (judecători sau cadre didactice universitare) specializați în domeniul dreptului financiar-fiscal, în vederea participării acestora ca formatori în cadrul proiectului „Întărirea capacității sistemului judiciar românesc de a răspunde noilor schimbări legislative și instituționale”, finanțat prin programul RO 24 „Întărirea capacității judiciare și cooperare”, Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014.

Având în vedere faptul că prin Legea nr. 207/2015 a fost adoptat Noul Cod de Procedură Fiscală, iar prin Legea nr. 227/2015 a fost adoptat Noul Cod Fiscal, ce au intrat în vigoare începând cu data de 01 ianuarie 2016, precum și faptul că aceste acte normative aduc modificări cu impact major asupra legislației financiar-fiscale, s-a apreciat oportună și necesară organizarea unei conferințe naționale, de două zile, în domeniul Noului Cod fiscal și al Noului Cod de Procedură Fiscală, cu transmitere on-line, în vederea prezentării principalelor modificări legislative introduse prin aceste acte normative, precum și a recentelor hotărâri preliminare pronunțate de Curtea de Justiție a Uniunii Europene în domeniul taxei pe valoare adăugată.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Conferință va beneficia de participarea a doi experți desemnați de Administrația Națională a Instanțelor din Norvegia, respectiv Consiliul Europei, parteneri ai proiectului. La această conferință vor fi invitați să participe judecători ai secțiilor de contencios administrativ și financiar-fiscal din cadrul tribunalelor, curților de apel și Înaltei Curți de Casație și Justiție. Conferința este programată pentru perioada 16-17 februarie 2017 la sediul Institutului Național al Magistraturii din București.

În vederea participării la procedură, persoanele interesate pot transmite dosarul de înscriere până cel târziu la data de 16 ianuarie 2017.

Pentru mai multe detalii consultați sursa informației.

CSM selectează doi experți specializați în domeniul dreptului financiar-fiscal (judecători sau cadre didactice universitare) – termen-limită: 16 ianuarie 2017 was last modified: decembrie 19th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter