CSM selectează doi experți români pentru o serie de 4 seminarii de formare a formatorilor – București

5 mai 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1290

Despre

  • Selecție a 2 experți români
  • 4 seminarii de formare a formatorilor
  • Termen-limită: 13 mai 2015
  • Asistență pentru consolidarea capacității sistemului judiciar din România de a face față noilor provocări legislative și insituționale

Pe site-ul CSM a fost publicat un anunț cu privire la selecția a doi experți români în domeniul tehnicilor de formare a adulților, în vederea unei serii de 4 seminarii de formare a formatorilor, ce vor fi organizate la București în cursul anului 2015.

Seminariile în cauză au ca scop dobândirea și dezvoltarea de abilități, competențe și tehnici de formare  a adulților, au o durată de două zile și sunt organizate la București, după următorul program:

• 4-5 iunie 2015;

• 8-9 iunie 2015;

• 10-11 septembrie 2015;

• 24-25 septembrie 2015.

Experții români selectați au obligația de a colabora cu experții străini din cadrul proiectului în vederea definitivării metodologiei de desfășurare a acestor seminarii și stabilirea tehnicii și agendei fiecărui seminar, sub coordonarea reprezentanților INM.

Procesul de selecție se realizează în două etape de către o comisie formată din reprezentanți ai managementului de proiect (din partea CSM și INM). Prima etapă este una eliminatorie, pe baza documentației transmise, iar a doua constă într-un interviu.

Cei interesați sunt rugați să transmită, în format electronic, o scrisoare de intenție, un CV și o propunere de agendă a unui seminar de formare a formatorilor, până la data de 13 mai 2015 inclusiv, doamnei Ruxandra Ana, Șef al Departamentului de formare a formatorilor din cadrul INM, la adresa de e-mail [email protected]

Aceste seminarii fac parte din activitățile propuse pentru realizarea obiectivelor proiectului finanțat în cadrul Mecanismului Financiar-Norvegian 2009-2014 „Asistență pentru consolidarea capacității sistemului judiciar din România de a face față noilor provocări legislative și instituționale”. CSM are calitatea de promotor al acestui proiect ce este implementat în parteneriat cu INM, SNG, CE și Administrația Națională a Instanțelor din Norvegia.

Pentru mai multe detalii accesați anunțul publicat pe site-ul CSM (www.csm1909.ro).

CSM selectează doi experți români pentru o serie de 4 seminarii de formare a formatorilor – București was last modified: mai 5th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter