CSM selectează doi experți români pentru o serie de 4 seminarii de formare a formatorilor – București

5 mai 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1131

Despre

  • Selecție a 2 experți români
  • 4 seminarii de formare a formatorilor
  • Termen-limită: 13 mai 2015
  • Asistență pentru consolidarea capacității sistemului judiciar din România de a face față noilor provocări legislative și insituționale

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul CSM a fost publicat un anunț cu privire la selecția a doi experți români în domeniul tehnicilor de formare a adulților, în vederea unei serii de 4 seminarii de formare a formatorilor, ce vor fi organizate la București în cursul anului 2015.

Seminariile în cauză au ca scop dobândirea și dezvoltarea de abilități, competențe și tehnici de formare  a adulților, au o durată de două zile și sunt organizate la București, după următorul program:

• 4-5 iunie 2015;

• 8-9 iunie 2015;

• 10-11 septembrie 2015;

• 24-25 septembrie 2015.

Experții români selectați au obligația de a colabora cu experții străini din cadrul proiectului în vederea definitivării metodologiei de desfășurare a acestor seminarii și stabilirea tehnicii și agendei fiecărui seminar, sub coordonarea reprezentanților INM.

Procesul de selecție se realizează în două etape de către o comisie formată din reprezentanți ai managementului de proiect (din partea CSM și INM). Prima etapă este una eliminatorie, pe baza documentației transmise, iar a doua constă într-un interviu.

Cei interesați sunt rugați să transmită, în format electronic, o scrisoare de intenție, un CV și o propunere de agendă a unui seminar de formare a formatorilor, până la data de 13 mai 2015 inclusiv, doamnei Ruxandra Ana, Șef al Departamentului de formare a formatorilor din cadrul INM, la adresa de e-mail [email protected]

Aceste seminarii fac parte din activitățile propuse pentru realizarea obiectivelor proiectului finanțat în cadrul Mecanismului Financiar-Norvegian 2009-2014 „Asistență pentru consolidarea capacității sistemului judiciar din România de a face față noilor provocări legislative și instituționale”. CSM are calitatea de promotor al acestui proiect ce este implementat în parteneriat cu INM, SNG, CE și Administrația Națională a Instanțelor din Norvegia.

Pentru mai multe detalii accesați anunțul publicat pe site-ul CSM (www.csm1909.ro).

CSM selectează doi experți români pentru o serie de 4 seminarii de formare a formatorilor – București was last modified: mai 5th, 2015 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter