CSM selectează 15 experți în domeniile noilor coduri (judecători, procurori sau cadre didactice)

Universul Juridic
15 Iul 2016
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(Nici un vot momentan)
Vizualizari: 470

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul Superior al Magistraturii a demarat procedura pentru selecția a 6 experți în domeniile NCP și NCPP și 9 experți în domeniile NCC și NCPC în vederea participării acestora ca formatori în cadrul unor unor workshop-uri de unificare a jurisprudenței în domeniu, accentul urmând a fi pus pe dezbaterea amănunțită a aspectelor controversate și pe prevenirea apariției practicii neunitare.

În cadrul acestui proiect, printre alte activități propuse pentru realizarea obiectivelor proiectului, se numără și organizarea, în perioada 22 septembrie – 29 noiembrie 2016, a unor activități de formare continuă, în vederea dezbaterii dispozițiilor noilor coduri.

Pentru mai multe informații consultați sursa informației, anunțurile CSM:

Selecție experți în domeniile NCP și NCPP

Selecție experți în domeniile NCC NCPC

 

CSM selectează 15 experți în domeniile noilor coduri (judecători, procurori sau cadre didactice) was last modified: iulie 15th, 2016 by Universul Juridic
Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Recomandări

Revista de seară

Vezi tot

Abonează-te la newsletter

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.