[UPDATE: Ordinea de zi soluționată – Amânare de pronunțare] CSM. Ședința Secţiei pentru procurori în materie disciplinară din data de 30 septembrie 2020

6 oct. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 184

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 6 octombrie 2020: Ordinea de zi soluționată – Amânare de pronunțare 

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat ordinea de zi soluționată pentru ședința Secției pentru judecători în materie disciplinară din data de 30 septembrie 2020, amânare de pronunțare pentru data de 6 octombrie 2020.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 5 octombrie 2020: Ordinea de zi – Amânare de pronunțare 

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat ordinea de zi pentru ședința Secției pentru judecători în materie disciplinară din data de 30 septembrie 2020, amânare de pronunțare pentru data de 6 octombrie 2020.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 30 septembrie 2020: Ordinea de zi soluționată

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat ordinea de zi soluționată pentru ședința Secției pentru procurori în materie disciplinară din data de 30 septembrie 2020.

 

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

 


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat ordinea de zi pentru ședința Secției pentru procurori în materie disciplinară din data de 30 septembrie 2020.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și CSM. Ședința Secției pentru judecători din 24 septembrie 2020

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată – Amânare de pronunțare] CSM. Ședința Secției pentru procurori în materie disciplinară din data de 30 septembrie 2020 was last modified: octombrie 6th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter