[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru procurori în materie disciplinară din data de 13 octombrie 2021

14 oct. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 89
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Ordinea de zi soluționată

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat ordinea de zi soluționată pentru ședința Secției pentru procurori în materie disciplinară din data de 13 octombrie 2021.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Ordinea de zi soluționată a ședinței Secției pentru procurori în materie disciplinară, poate fi vizualizată aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Pe site-ul oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat ordinea de zi pentru ședința Secției pentru procurori în materie disciplinară, ce va avea loc în data de 13 octombrie 2021.

Ordinea de zi pentru ședința Secției pentru procurori în materie disciplinară poate fi vizualizată aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și [UPDATE: Soluționarea contestațiilor la barem/Barem final] Concursul de admitere la INM – 30 iulie 2021-5 aprilie 2022

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru procurori în materie disciplinară din data de 13 octombrie 2021 was last modified: octombrie 13th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter