[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru procurori din data de 8 iunie 2021

8 iun. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 87

Update 8 iunie 2021: Ordinea de zi soluționată

Conform site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat ordinea de zi soluționată pentru ședința Secției pentru procurori din data de 8 iunie 2021.

Astfel, Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât:

− Delegarea în funcție de conducere/execuție, prelungire delegare în funcție de conducere/execuție, eliberare din funcție, prin pensionare;

− Numirea unor judecători în funcția de procuror/procuror militar;

− Organizarea, la București, a concursului pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție în cadrul Direcției Naționale Anticorupție etc.

Ordinea de zi soluționată a ședinței Secției pentru procurori poate fi vizualizată aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat ordinea de zi pentru ședința Secției pentru procurori din data de 8 iunie 2021, începând cu ora 10:00, care va trata:

− Eliberare din funcție, prin pensionare, delegare în funcție de conducere/execuție, prelungire delegare în funcție de conducere/execuție;

− Notă privind numirea unor judecători în funcția de procuror/procuror militar;

− Notă privind organizarea concursului pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție în cadrul Direcției Naționale Anticorupție etc.

Ordinea de zi pentru ședința Secției pentru procurori poate fi vizualizată aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și [UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru procurori în materie disciplinară din data de 2 iunie 2021

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru procurori din data de 8 iunie 2021 was last modified: iunie 8th, 2021 by Universul Juridic
Original Black Friday pe UJmag.ro!

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter