[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru procurori din data de 23 februarie 2021

23 feb. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 74

Update 23 februarie 2021: Ordinea de zi soluționată

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat ordinea de zi soluționată pentru ședința Secției pentru procurori din data de 23 februarie 2021.

Astfel, Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât:

− Numirea/reînvestirea în funcție de conducere, delegare/prelungire delegare în funcție de conducere/execuție, eliberare din funcție, prin pensionare etc.

− Avizarea favorabilă a numirii la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a procurorilor declarați admiși la interviul organizat în perioada 11-12 februarie 2021;

− Avizarea favorabilă a Proiectului de Hotărâre a Guvernului privind suplimentarea numărului maxim de posturi pentru Direcția Națională Anticorupție etc. 

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Ordinea de zi a ședinței Secției pentru procurori poate fi vizualizată aici.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

  


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat ordinea de zi pentru ședința Secției pentru procurori din data de 23 februarie 2021.

Astfel, Secția pentru procurori va trata în ordinea de zi:

− Numirea/reînvestirea în funcție de conducere, delegare/prelungire delegare în funcție de conducere/execuție, eliberare din funcție, prin pensionare etc.

− Nota privind avizarea numirii la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a procurorilor declarați admiși la interviul organizat în perioada 11-12 februarie 2021.

Ordinea de zi pentru ședința Secției pentru procurori poate fi vizualizată aici.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Sursa informației

🔔Vezi și CSM. Ședința Secției pentru judecători în materie disciplinară din data de 22 februarie 2021

 

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru procurori din data de 23 februarie 2021 was last modified: februarie 26th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter