[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru procurori din data de 11 iunie 2021

11 iun. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 37
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 11 iunie 2021: Ordinea de zi soluționată

Conform site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat ordinea de zi soluționată pentru ședința Secției pentru procurori din data de 11 iunie 2021.

Astfel, Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât:

− Detașarea la Institutul Național al Magistraturii a domnului V. B., procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, pentru o perioadă de 3 ani, începând cu data de 13 iunie 2021, ca urmare a reînvestirii sale în funcția de director adjunct al INM.

Ordinea de zi soluționată a ședinței Secției pentru procurori poate fi vizualizată aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat ordinea de zi pentru ședința Secției pentru procurori din data de 11 iunie 2021, începând cu ora 10:00, care va trata:

− Nota privind solicitarea Institutului Național al Magistraturii de detașare a domnului V. B., procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Ordinea de zi pentru ședința Secției pentru procurori poate fi vizualizată aici.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru judecători în materie disciplinară din data de 9 iunie 2021

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale
[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru procurori din data de 11 iunie 2021 was last modified: iunie 11th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter