[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru procurori din data de 10 iulie 2019 (Ordinea de zi)

11 iul. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 153

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 11 iulie: Ordinea de zi soluționată

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a dat publicității ordinea de zi soluționată din cadrul ședinței Secției pentru procurori care a avut loc ieri, 10 iulie 2019.

Codul administrativ - 2019. Editie tiparita pe hartie alba

Astfel, Secția pentru procurori a decis următorul lucru:

– Admiterea solicitării Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj de aprobare a organizării concursului pentru ocuparea unui post de grefier cu studii superioare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Dragomirești.

 

Sursa informației

 


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), a fost publicată ordinea de zi aferentă ședinței Secției pentru procurori din data de 10 iulie 2019.

Astfel, la această dată, se va dezbate următorul punct important:

– Notă privind solicitarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj de aprobare a organizării concursului pentru ocuparea unui post de grefier la Parchetul de pe lângă Judecătoria Dragomirești.

 

Sursa informației

 

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru procurori din data de 10 iulie 2019 (Ordinea de zi) was last modified: iulie 11th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter