[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru procurori din 4 iunie 2019 (Ordinea de zi)

5 iun. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 203

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 5 iunie 2019: Ordinea de zi soluționată din ședința CSM – Secția pentru procurori

Conform site-ului oficial (wwww.csm1909.ro), în ședința Secției pentru procurori, CSM a pronunțat mai multe hotărâri, printre care și următoarele:

Conferintele Video Universul Juridic

– a aprobat raportul Direcției de Inspecție pentru procurori nr. 19-1307 privind remedierea deficiențelor constatate la Serviciul Teritorial Oradea din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, constatate prin Hotărârea Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii nr. 409 din 04.09.2018

– a hotărât admiterea cererii de apărare a independenței și reputației profesionale formulată de domnul Augustin Lazăr, în calitate de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

– a hotărât admiterea solicitării Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia privind situația unui domn procuror din cadrul acestei unități de parchet.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a dat publicității ordinea de zi aferentă ședinței Secției pentru procurori care va avea loc în data de 4 iunie 2019.

La această dată se vor dezbate următoarele puncte de interes:

– Notă privind situația unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia;

– Raportul Direcției de inspecție pentru procurori nr. 19.2198, privind cererea de apărare a independenței și reputației profesionale formulată de domnul Augustin Lazăr, în calitate de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție;

– Raportul Direcției de Inspecție pentru procurori nr. 19-1307 privind „remedierea deficiențelor constatate la Serviciul Teritorial Oradea din Oradea din cadrul Direcției Naționale Anticorupție”, constatate prin Hotărârea Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii nr. 409 din 04.09.2019.

Sursa informației

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru procurori din 4 iunie 2019 (Ordinea de zi) was last modified: iunie 5th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter