[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Şedinţa secţiei pentru procurori din 4 februarie 2020 (ordinea de zi)

4 feb. 2020
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 268

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 4 februarie 2020: Ordinea de zi soluționată

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat ordinea de zi soluționată pentru ședința secției pentru procurori din 4 februarie 2020.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informațieiPotrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii a publicat ordinea de zi pentru ședința secției pentru procurori din data de 4 februarie 2020, ce va avea loc la ora 10:00 și va trata delegarea/prelungirea delegării în funcție de conducere/execuție, precum și eliberarea din funcție, prin pensionare.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința secției pentru procurori din 4 februarie 2020 (ordinea de zi) was last modified: februarie 4th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter