[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru procurori din 30 iunie 2020

1 iul. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 97

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 30 iunie 2020: Ordinea de zi soluționată

Consiliul Superior al Magistraturii (www.csm1909.ro) a publicat ordinea de zi soluționată a ședinței secției pentru procurori din 30 iunie 2020.

Puteți consulta ordinea de zi soluționată a ședinței de la ora 9:30, aici, iar ordinea de zi a ședinței de la ora 10:00, aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii a publicat ordinea de zi pentru ședința secției pentru procurori din 30 iunie 2020, ce va avea loc la ora 9:30 și va trata numire în funcție de conducere, delegare/încetare delegare în funcție de conducere/execuție, continuare/încetare activitate, eliberare din funcție, prin pensionare etc.

De asemenea, în cadrul aceleiași ședințe va avea loc, la ora 10:00, susținerea probei interviului în vederea numirii procurorilor cu funcții de execuție în cadrul Direcției Naționale Anticorupție.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [Update: Stabilirea datei de susținere a interviului] CSM. Concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul DNA

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru procurori din 30 iunie 2020 was last modified: iulie 1st, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter