[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru procurori din 24 noiembrie 2020

24 nov. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 91

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 24 noiembrie 2020: Ordinea de zi soluționată

Consiliul Superior al Magistraturii (www.csm1909.ro) a publicat ordinea de zi soluționată a ședinței secției pentru procurori din 24 noiembrie 2020.

Astfel, Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât:

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

– Numirea/reînvestirea în funcție de conducere, delegare/prelungire delegare în funcție de conducere/execuție, menținere în funcție, eliberare din funcție, prin pensionare/demisie etc.

– Respingerea, ca neîntemeiată, a plângerii prealabile formulate de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București împotriva Hotărârii Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii nr.823 din 25.08.2020.

Ordinea de zi soluționată poate fi vizualizată aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii a publicat ordinea de zi pentru ședința secției pentru procurori din 24 noiembrie 2020, ce va avea loc la ora 9:30 și va trata:

– Numirea/reînvestirea în funcție de conducere, delegare/prelungire delegare în funcție de conducere/execuție, menținere în funcție, eliberare din funcție, prin pensionare/demisie etc.

– Plângerea prealabilă formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București.

Ordinea de zi poate fi vizualizată aici.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Sursa informației

🔔Vezi și CSM. Proiect: Hotărâre pentru modificarea și completarea Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului Superior al Magistraturii

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru procurori din 24 noiembrie 2020 was last modified: noiembrie 24th, 2020 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter