[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința secției pentru procurori din 17 octombrie 2019 (Ordinea de zi)

18 oct. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 182

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 18 octombrie 2019: Ordinea de zi soluționată

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat soluționarea aferentă ordinii de zi din cadrul ședinței Secției pentru procurori de ieri, 17 octombrie 2019.

Astfel, Secția pentru procurori a decis următoarele:

–  Procurorii înscriși la concursul pentru numirea în funcții de execuție în cadrul Direcției Naționale Anticorupție au susținut interviul în fața Secției pentru procurori a CSM;

– Secția pentru procurori a CSM, după suplimentarea ordinii de zi, a hotărât modificarea termenului de 30 de zile stabilit prin Hotărârea nr. 755/10.09.2019 a Secției pentru procurori a CSM prin care s-a dispus restituirea raportului nr. 19-1415 Inspecției Judiciare în vederea completării, în sensul prelungirii până la data de 15 decembrie 2019.

Pentru a consulta ordinea de zi soluționată, vă rugăm, accesați sursa informației.

Sursa informației

 


 

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a anunțat că în data de 17 octombrie 2019, la ora 10:00, se va organiza ședința secției pentru procurori.

Astfel, pe ordinea de zi se află mai multe puncte de interes, dintre care menționăm:

– Susținerea interviului de către candidații înscriși la concursul pentru numirea în funcție de execuție în cadrul Direcției Naționale Anticorupție.

Pentru a consulta lista întreagă, vă rugăm, accesați sursa informației.

Sursa informației

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința secției pentru procurori din 17 octombrie 2019 (Ordinea de zi) was last modified: octombrie 18th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter