[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința CSM din 15 mai 2019: Ordinea de zi (Secția pentru procurori)

16 mai 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 219

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 16 mai 2019: Ordinea de zi soluționată din ședința CSM – Secția pentru procurori din 15 mai 2019

Conform site-ului oficial (www.csm1909.ro), în ședința din 15 mai, CSM – Secția pentru procurori a pronunțat mai multe hotărâri.

Data Protection; Un an de la aplicarea GDPR în România, Ediția a VII-a

Dintre acestea, menționăm, stabilirea componenței comisiilor de psihologi la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a procurorilor, organizat în perioada 12 aprilie – 20 iunie 2019.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial, CSM a publicat ordinea de zi aferentă ședinței Secției pentru procurori care se va desfășura în data de 15 mai 2019.

Printre punctele de interes se află următoarea notă de discuție:

– Nota Direcției resurse umane și organizare cu propunerile referitoare la componența comisiilor de psihologi la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a procurorilor, organizat în perioada 12 aprilie – 20 iunie 2019.

Sursa informației

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința CSM din 15 mai 2019: Ordinea de zi (Secția pentru procurori) was last modified: mai 16th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter