CSM. Ședința secției pentru procurori din 10 octombrie 2019 (Ordinea de zi)

9 oct. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 143

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a anunțat că în data de 10 octombrie 2019, la ora 14:00, se va organiza ședința secției pentru procurori.

Astfel, pe ordinea de zi se află mai multe puncte de interes, dintre care menționăm:

– Contestații formulate împotriva hotărârilor Comisiei de organizare a concursului de promovare pe loc a procurorilor în funcții de execuție, organizat în perioada septembrie – noiembrie 2019

 

Pentru a consulta lista privind punctele de interes ce vor fi dezbătute în cadrul ședinței din 10 octombrie, vă rugăm, accesați sursa informației.

 

Sursa informației

CSM. Ședința secției pentru procurori din 10 octombrie 2019 (Ordinea de zi) was last modified: octombrie 9th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter