[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru judecători în materie disciplinară din data de 9 iunie 2021

10 iun. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 77
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 10 iunie 2021: Ordinea de zi soluționată

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat ordinea de zi soluționată, punctul 2, pentru ședința Secției pentru judecători în materie disciplinară din data de 9 iunie 2021.

Ordinea de zi soluționată a ședinței Secției pentru judecători în materie disciplinară, punctul 2, poate fi vizualizată aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 9 iunie 2021: Ordinea de zi soluționată

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat ordinea de zi soluționată pentru ședința Secției pentru judecători în materie disciplinară din data de 9 iunie 2021.

Ordinea de zi soluționată a ședinței Secției pentru judecători în materie disciplinară, poate fi vizualizată aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat ordinea de zi pentru ședința Secției pentru judecători în materie disciplinară din data de 9 iunie 2021.

Ordinea de zi pentru ședința Secției pentru judecători în materie disciplinară poate fi vizualizată aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Vezi și CSM. Situația posturilor de judecător la data de 1 iunie 2021

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru judecători în materie disciplinară din data de 9 iunie 2021 was last modified: iunie 10th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter