[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru judecători în materie disciplinară din data de 22 septembrie 2021

6 oct. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 145
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Ordinea de zi soluționată

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat ordinea de zi soluționată pentru ședința Secției pentru judecători în materie disciplinară din data de 22 septembrie 2021.

Alpha Phone POS aduce profesioniștilor din domeniul juridic 12 luni cu zero comision de administrare la pachetele Alpha Professional

Ordinea de zi soluționată a ședinței Secției pentru judecători în materie disciplinară, poate fi vizualizată aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Conform paginii oficiale (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat ordinea de zi pentru ședința Secției pentru judecători în materie disciplinară, ce va avea loc în data de 22 septembrie 2021.

Ordinea de zi pentru ședința Secției pentru judecători în materie disciplinară poate fi vizualizată aici.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și CSM. Proiect: Hotărârea Plenului CSM pentru completarea Regulamentului INM

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru judecători în materie disciplinară din data de 22 septembrie 2021 was last modified: octombrie 6th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter