[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Sedința Secției pentru judecători din 29 mai 2019

30 mai 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 145

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 30 mai 2019: Ordinea de zi soluționată

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat soluționarea ordinii de zi aferentă ședinței Secției pentru judecători care a avut loc în data de 29 mai 2019.

Conferința Noi reglementări în agricultură

Astfel, vom analiza, în continuare, ce a decis Secția cu privire la fiecare punctul de discuție de pe ordinea de zi:

– Secția pentru judecători a CSM a hotărât organizarea unei sesiuni de transferuri la nivelul instanțelor judecătorești și publicarea anunțului acestei sesiuni(unanimitate);

– Secția pentru judecători a CSM a hotărât publicarea anunțului privind organizarea unei sesiuni de numire a procurorilor în funcția de judecător la judecătorii (unanimitate).

Sursa informației

 


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), s-a făcut publică ordinea de zi a ședinței Secției pentru judecători din 29 mai 2019.

Astfel, în această ședință se vor dezbate următoarele lucrări:

– Situația procedurilor de ocupare a posturilor vacante de judecător;

– Organizarea unei sesiuni de numire a procurorilor în funcția de judecător la judecătorii.

 

Sursa informației

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Sedința Secției pentru judecători din 29 mai 2019 was last modified: mai 30th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter