[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Şedinţa Secţiei pentru judecători din 25 iunie 2020

26 iun. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 138

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 25 iunie 2020: Ordinea de zi soluționată

Consiliul Superior al Magistraturii (www.csm1909.ro) a publicat ordinea de zi soluționată a ședinței secției pentru judecători din 25 iunie 2020.

Astfel, Secția a hotărât:

– acordarea avizului conform pentru reducerea schemei de personal la Tribunalul Ialomița corelativ cu majorarea schemei de personal la Tribunalul Ilfov, prin transferul unui post vacant de șofer, din statul de funcții al Tribunalului Ialomița în statul de funcții al Tribunalului Ilfov;

– aprobarea solicitării Curții de Apel Pitești de organizare a concursului pentru ocuparea a două posturi de grefier cu studii superioare, respectiv un post la Curtea de Apel Pitești și un post la Judecătoria Horezu;

– reluarea procedurii de susținere a examenului/concursului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor;

– componența comisiilor de psihologi la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor etc.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii a publicat ordinea de zi pentru ședința secției pentru judecători din 25 iunie 2020, ce va avea loc la ora 11:00 și va trata:

– Delegarea în funcția de execuție, delegarea/prelungirea delegării în funcția de conducere;

– Solicitarea Curții de Apel Pitești de aprobare a organizării concursului pentru ocuparea a două posturi de grefier, respectiv un post la Curtea de Apel Pitești și un post la Judecătoria Horezu;

– Situația examenului/concursului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor;

– Propunerile referitoare la componența comisiilor de psihologi la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor organizat în perioada aprilie-iulie 2020  etc.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și CSM. Ședința Plenului din 25 iunie 2020

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru judecători din 25 iunie 2020 was last modified: iunie 26th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter