[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Şedinţa Secţiei pentru judecători din 2 iulie 2020

3 iul. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 105

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 2 iulie 2020: Ordinea de zi soluționată

Consiliul Superior al Magistraturii (www.csm1909.ro) a publicat ordinea de zi soluționată a ședinței Secției pentru judecători din data de 2 iulie 2020.

Astfel, Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât:

– acordarea avizului conform pentru modificarea statelor de funcții și de personal ale Judecătoriei Fălticeni și Curții de Apel Suceava, prin transferul unui post vacant de îngrijitor (personal contractual) din statul de funcții și de personal al Judecătoriei Fălticeni, în statul de funcții și de personal al Curții de Apel Suceava;

– acordarea avizului conform pentru modificarea statelor de funcții și de personal ale Judecătoriei Sibiu și Curții de Apel Alba Iulia, prin transferul unui post vacant de agent procedural din statul de funcții și de personal al Judecătoriei Sibiu în statul de funcții și de personal al Curții de Apel Alba Iulia;

– respingerea cererii de amânare a analizării Raportului Inspecției Judiciare nr. 20-1655.

Puteți consulta întreaga ordine de zi soluționată aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


 

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii a publicat ordinea de zi pentru ședința Secției pentru judecători din 2 iulie 2020, ce va avea loc la ora 10:00 și va trata numirea în funcție de conducere, delegarea în funcție de conducere/execuție, prelungirea delegării în funcția de conducere, eliberare din funcție, prin pensionare, menținerea în funcție, avizele de modificare a statelor de funcții etc.

De asemenea, un alt punct pe ordinea de zi este Raportul Inspecției Judiciare nr. 20-1656, privind verificările efectuate ca urmare a cererii formulate de Asociația „Forumul Judecătorilor din România” de apărare a independenței puterii judecătorești.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și CSM. Ședința Secției pentru judecători în materie disciplinară din data de 1 iulie 2020

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru judecători din 2 iulie 2020 was last modified: iulie 3rd, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter