[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru judecători din 18 iulie 2019

19 iul. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 353

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 19 iulie 2019: Ordinea de zi soluționată

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat soluționarea ordinii de zi aferentă ședinței Secției pentru judecători, care a avut loc ieri, 18 iulie 2019.

Astfel, Secția pentru judecători a decis următoarele aspecte:

– Numirea în funcția de președinte al Înaltei Curți de Casație și Justiție a președintelui Secției de contencios administrativ și fiscal a Înaltei Curți de Casație și Justiție, pe o perioadă de 3 ani, începând cu data de 15.09.2019;

– Completarea componenței comisiilor de concurs desemnate pentru concursul de ocupare a posturilor vacante de magistrat-asistent la Înalta Curte de Casație și Justiție;

–  Desemnarea parțială a componenței comisiilor de evaluare și soluționare a contestațiilor împotriva evaluării la concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Justiție și Casație.

 

Totodată, la această dată, ordinea de zi a fost suplimentată cu un punct:

– Completarea componenței comisiilor de evaluare la concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție.

 

Asupra acestui punct de dezbatere s-a dechis următorul aspect:

– Completarea componenței comisiei de evaluare – Secția de contencios administrativ și fiscal la concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Justiție și Casație, prin desemnarea membrului/supleantului – cadru didactic.

 

 

Sursa informației

 


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), a fost publicată ordinea de zi aferentă ședinței Secției pentru judecători din data de 18 iulie 2019.

Astfel, cu această ocazie, se va dezbate următorul punct de discuție:

– Candidatura depusă pentru ocuparea funcției de președinte al Înaltei Curți de Casație și Justiție.

 

Sursa informației

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru judecători din 18 iulie 2019 was last modified: iulie 19th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter