[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Şedinţa Secţiei pentru judecători din 15 septembrie 2020

16 sept. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 114

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 16 septembrie 2020: Ordinea de zi soluționată

Consiliul Superior al Magistraturii (www.csm1909.ro) a publicat ordinea de zi soluționată a ședinței Secției pentru judecători din data de 15 septembrie 2020.

Astfel, Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât:

– Ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a unui post temporar vacant de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, în condițiile art. 134 ind.1 din Legea nr. 304/2004 republicată, cu modificările și completările ulterioare;

– Organizarea concursului de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, conform calendarului de desfășurare a concursului stabilit în comisia de specialitate a CSM etc.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii a publicat ordinea de zi pentru ședința Secției pentru judecători din 15 septembrie 2020, ce va avea loc la ora 13:30 și va trata:

– Declanșarea procedurilor pentru organizarea concursului de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și CSM. Ședința Secției pentru procurori în materie disciplinară din data de 16 septembrie 2020

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru judecători din 15 septembrie 2020 was last modified: septembrie 16th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter