[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Şedinţa Secţiei pentru judecători din 13 octombrie 2020

13 oct. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 111

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 13 octombrie 2020: Ordinea de zi soluționată

Consiliul Superior al Magistraturii (www.csm1909.ro) a publicat ordinea de zi soluționată a ședinței Secției pentru judecători din data de 13 octombrie 2020.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Astfel, Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât:

– Numirea în funcții de conducere, delagare/prelungire delagare în funcție de conducere, eliberarea din funcție, prin demisie/pensionare, detașare etc.

– Aprobarea componenței comisiilor de evaluare pentru concursul de promovare efectivă în funcții de execuție a judecătorilor, organizat în perioada august – decembrie 2020, conform propunerilor INM, cu observațiile Comisiei nr. 2 judecători din data de 12.10.2020;

– Aprobarea componenței comisiilor de elaborare a subiectelor și a comisiilor de soluționare a contestațiilor pentru concursul de promovare pe loc în funcție de execuție a judecătorilor, organizat la 25 octombrie 2020, conform propunerilor INM, cu observațiile Comisiei nr. 2 judecători din data de 12.10.2020;

– Respingerea solicitărilor formulate de un număr de patru judecători, vizând  desfășurarea concursului de promovare pe loc în funcții de execuție a judecătorilor, aprobat prin Hotărârea Secției pentru judecători nr. 1093/20.08.2020 etc.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii a publicat ordinea de zi pentru ședința Secției pentru judecători din 13 octombrie 2020, ce va avea loc la ora 9:30 și va trata:

– Numirea în funcții de conducere, delagare/prelungire delagare în funcție de conducere, eliberarea din funcție, prin demisie/pensionare, detașare etc.

– Propunerile privind componența comisiilor de evaluare pentru concursul de promovare efectivă de execuție a judecătorilor, organizat în perioada august – decembrie 2020 ;

– Propunerile privind componența comisiilor de elaborare a subiectelor și a comisiilor de soluționare a contestațiilor pentru concursul de promovare pe loc în funcție de execuție a judecătorilor, organizat la 25 octombrie 2020;

Original Black Friday pe UJmag.ro!

– Solicitările formulate de un număr de patru judecători, vizând desfășurarea concursului de promovare pe loc în funcții de execuție a judecătorilor aprobat prin Hotărârea nr. 1093/20.08.2020 a Secției pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii etc. 

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și CSM. Ședința Plenului din 13 octombrie 2020

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru judecători din 13 octombrie 2020 was last modified: octombrie 13th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter