[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru judecători din 13 mai 2019

14 mai 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 208

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 14 mai 2019: Ordinea de zi soluționată din ședința CSM – Secția pentru judecători, din 13 mai 2019

Potrivit anunțului de pe site-ul oficial, CSM a publicat ordinea de zi soluționată din cadrul ședinței Secției pentru judecători din data de 13 mai 2019.

Campania Back to Work

Așadar, urmează să enumerăm deliberările cu privire la punctele de interes:

– Secția pentru judecători a CSM a desemnat componența comisiilor de psihologi la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor organizat în perioada 12 aprilie – 20 iunie 2019;

– Secția pentru judecători a CSM a aprobat solicitarea Curții de Apel Târgu Mureș privind organizarea concursului pentru ocuparea unui post de grefier cu studii superioare juridice la Judecătoria Gheorgheni;

– Secția pentru judecători a CSM a aprobat solicitarea Curții de Apel Târgu Mureș privind organizarea concursului pentru ocuparea unui post de grefier cu studii superioare la Judecătoria Târgu-Mureș.

Sursa informației


Conform site-ului oficial, CSM a publicat ordinea de zi aferentă ședinței Secției pentru judecători din data de 13 mai 2019.

Astfel, printre punctele de discuție, se află următoarele:

– Propunerile referitoare la componența comisiilor de psihologi la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor organizat în perioada 12 aprilie – 20 iunie 2019;

– Solicitarea Curții de Apel Târgu Mureș de aprobare a organizării concursului pentru ocuparea unui post de grefier la Judecătoria Gheorgheni și la Judecătoria Târgu Mureș.

Sursa informației

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru judecători din 13 mai 2019 was last modified: mai 14th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter