[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Şedinţa Secţiei pentru judecători din 10 septembrie 2020

11 sept. 2020
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 113

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 10 septembrie 2020: Ordinea de zi soluționată

Consiliul Superior al Magistraturii (www.csm1909.ro) a publicat ordinea de zi soluționată a ședinței Secției pentru judecători din data de 10 septembrie 2020.

Astfel, Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât:

– Că sunt îndeplinite condițiile legale de către judecătorii stagiari și personalul de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor care au susținut examenul de capacitate desfășurat în perioada decembrie 2019 – septembrie 2020;

– Delegarea în funcție de conducere, prelungirea delegării în funcție de conducere, delegarea în funcție de execuție, detașare, eliberarea din funcție, prin pensionare etc.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii a publicat ordinea de zi pentru ședința Secției pentru judecători din 10 septembrie 2020, ce va avea loc la ora 10:00 și va trata:

– Îndeplinirea condițiilor legale de către judecătorii stagiari și personalul de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor care au susținut examenul de capacitate desfășurat în perioada decembrie 2019 – septembrie 2020;

– Delegarea în funcție de conducere, prelungirea delegării în funcție de conducere, delegarea în funcție de execuție, detașare, eliberarea din funcție, prin pensionare etc.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și CSM. Ședința Plenului din 10 septembrie 2020

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru judecători din 10 septembrie 2020 was last modified: septembrie 11th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter