[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Plenului din data de 2 august 2019

5 aug. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 490

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 5 august 2019: Ordinea de zi soluționată

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), a fost publicată soluționarea ordinii de zi din cadrul ședinței din data de 2 august 2019.

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

Astfel, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât următoarele aspecte:

– Avizul negativ prevederile ce privesc activitatea autorității judecătorești din proiectul de Ordonanță a Guvernului privind reglementarea unor măsuri fiscale-bugetare;

– Avizul favorabil proiectul de hotărâre a Guvernului privind suplimentarea numărului maxim de posturi pentru unele instituții din sistemul justiției.

 

Sursa informației

 


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), a fost publicată ordinea de zi aferentă ședinței Plenului din data de 2 august 2019.

Astfel, cu această ocazie, se vor dezbate următoarele puncte de discuție:

– Punct de vedere referitor la unele prevederi din proiectul de O.G. privind reglementarea unor măsuri fiscale- bugetare, ce privesc activitatea autorității judecătorești;

– Proiectul de hotărâre a Guvernului privind suplimentarea numărului maxim de posturi pentru unele instituții din sistemul justiției.

 

Sursa informației

Conferintele Video Universul Juridic
[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Plenului din data de 2 august 2019 was last modified: august 5th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter