[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Plenului din 7 mai 2019

8 mai 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 171

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 8 mai 2019: Ordinea de zi soluționată

Potrivit site-ului oficial, CSM a publicat soluționarea ordinii de zi pentru ședința Plenului care a avut loc ieri, 7 mai 2019.

Codul administrativ - 2019. Editie tiparita pe hartie alba

În continuare, vom enunța ce au hotărât membrii privitor la punctul de dezbatere:

–  Plenul CSM a aprobat componența comisiilor de elaborare a subiectelor, de corectare a lucrărilor scrise și de soluționare a contestațiilor, la concursul de admitere la Școala Națională de Grefieri, din data de 19 mai 2019.

Sursa informației


Conform site-ului oficial (www.csm1909.ro), a fost publicată ordinea de zi aferentă ședinței Plenului CSM din data de 7 mai 2019.

Menționăm că punctul unic de discuție va fi următorul:

– Componența comisiilor de elaborare a subiectelor, de corectare a lucrărilor scrise și de soluționare a contestațiilor la concursul de admitere la Școala Națională de Grefieri, din data de 19 mai 2019.

Sursa informației

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Plenului din 7 mai 2019 was last modified: mai 8th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter