[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Şedinţa Plenului din 18 noiembrie 2020

18 nov. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
179 views

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 18 noiembrie 2020: Ordinea de zi soluționată

Consiliul Superior al Magistraturii (www.csm1909.ro) a publicat ordinea de zi soluționată a ședinței Plenului din 18 noiembrie 2020.

Astfel, Plenul CSM a hotărât:

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

– Avizarea favorabilă, cu observațiile formulate în cadrul ședinței Comisiei nr. 1 – comună din data de 18.11.2020, a proiectului de lege privind unele măsuri în domeniul justiției în contextul pandemiei COVID-19.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit paginii oficiale (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii a publicat ordinea de zi pentru ședința Plenului din data de 18 noiembrie 2020, ce va avea loc la ora 13:30 și va trata:

– Proiect de lege privind unele măsuri în domeniul justiției în contextul pandemiei COVID-19.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Ordinea de zi soluționată – Amânare de pronunțare] CSM. Ședința Secției pentru procurori în materie disciplinară din data de 11 noiembrie 2020

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Plenului din 18 noiembrie 2020 was last modified: noiembrie 18th, 2020 by Universul Juridic
Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter