[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința CSM din 15 mai 2019: Ordinea de zi (Plen)

16 mai 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 278

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 16 mai 2019: Ordinea de zi soluționată din ședința Plenului CSM din 15 mai 2019

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), în ședința din 15 mai 2019, Plenul CSM a pronunțat mai multe hotărâri.

Data Protection; Un an de la aplicarea GDPR în România, Ediția a VII-a

Privitor la organizarea concursului pentru numirea în funcția de procuror-șef al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Plenul CSM:

– a hotărât organizarea concursului pentru numirea în funcția de procuror-șef al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție;

– a aprobat: calendarul de desfășurare a concursului, modelul de cerere de înscriere la concurs;

– a hotărât sesizarea secțiilor Consiliului Superior al Magistraturii în vederea desemnării membrilor comisiei de concurs.

Referitor la propunerea de modificare a calendarului de concurs pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție în cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, Plenul CSM:

– a hotărât modificarea calendarului concursului pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, conform anexei la nota direcției de specialitate

În ceea ce privește stabilirea componenței comisiilor de concurs pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție în cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, Plenul CSM:

– a aprobat componența comisiilor de concurs, la concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție în cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, organizat în perioada 11 aprilie 2019- 26 iunie 2019.

Cu privire la acordarea avizului conform pentru suplimentarea numărului de posturi din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, Plenul CSM:

– a hotărât acordarea avizului conform pentru suplimentarea numărului de posturi al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, cu 16 posturi de ofițeri de poliție judiciară, prin transformarea unor posturi vacante din Ministerul Public, dispusă prin Ordinul procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție nr. 116 din 15 mai 2019.

Sursa informație


Conform site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat ordinea de zi aferentă ședinței Plenului, care va avea loc în data de 15 mai 2019.

Printre punctele de interes și care vor fi dezbătute cu această ocazie, se află următoarele:

– Aprobarea propunerii de folosire în mod excepțional, cu plată, în cadrul unor seminarii incluse în Catalogul EJTN Plus 2019 și în Programul de formare continuă a unor specialiști;

– Validarea rezultatelor concursului pentru numirea în funcția de inspector șef al Inspecției Judiciare;

– Organizarea concursului pentru numirea în funcția de procuror șef al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție;

– Propunerea de modificare a calendarului de concurs pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție în cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție;

– Stabilirea componenței comisiilor de concurs pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție în cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție;

– Acordarea avizului conform pentru suplimentarea numărului de posturi din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție.

Sursa informației

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința CSM din 15 mai 2019: Ordinea de zi (Plen) was last modified: mai 16th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter