CSM. Ședința CSM din 14 mai 2019: Ordinea de zi (Secția pentru procurori)

13 mai 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 255

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat ordinea de zi aferentă ședinței Secției pentru procurori care va avea loc pe 14 mai 2019.

Astfel, pe lista punctelor de discuție se află următoarele:

– Notă privind contestațiile formulate de candidații declarați respinși la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a procurorilor la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada 12 aprilie – 20 iunie 2019;

– Nota Direcției resurse umane și organizare cu propunerile referitoare la componența comisiilor de psihologi la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a procurorilor, organizat în perioada 12 aprilie – 20 iunie 2019.

 

Sursa informației

 

CSM. Ședința CSM din 14 mai 2019: Ordinea de zi (Secția pentru procurori) was last modified: mai 13th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter