CSM. Secția pentru judecători a adoptat măsuri suplimentare pentru prevenirea răspândirii infectării cu COVID-19

13 mart. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
434 views

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (www.csm1909.ro) a adoptat luarea unor măsuri urgente suplimentare privind organizarea activității instanțelor, pentru prevenirea răspândirii la nivel național a infecției cu Coronavirus SARS-CoV-2.

Astfel, activitatea de judecată în perioada 13 martie-4 mai 2020 va fi limitată strict la soluționarea unor cauze cu titlu excepțional, solicitându-se instanțelor măsuri urgente pentru limitarea aglomerărilor de persoane din incinta instanțelor etc.

Pentru comunicatul intregral, accesați sursa informației.

Sursa informației

CSM. Secția pentru judecători a adoptat măsuri suplimentare pentru prevenirea răspândirii infectării cu COVID-19 was last modified: martie 12th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter