CSM. Rezultatul alegerilor pentru funcţia de preşedinte şi pentru funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii în anul 2018

5 ian. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 556

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat din data de 5 ianuarie 2018, CSM a dat publicității rezultatul alegerilor pentru funcția de președinte și pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistraturii în anul 2018.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare respectivul comunicat de presă, astfel cum a fost publicat de către CSM:

Conferintele Video Universul Juridic

 

5 ianuarie 2018

Comunicat de presă

privind rezultatul alegerilor pentru funcția de președinte și pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistraturii în anul 2018

Astăzi, 5 ianuarie 2018, în cadrul ședinței de plen a Consiliului Superior al Magistraturii, a fost aleasă în funcția de președinte al Consiliului doamna judecător Simona Camelia MARCU (proiect de management).

În funcția de vicepreședinte al Consiliului a fost ales domnul procuror Codruț OLARU (proiect de management).

* * *

Conform art. 24 din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată cu modificările și completările ulterioare:

„(1) Consiliul Superior al Magistraturii este condus de președinte, ajutat de un vicepreședinte, aleși dintre judecătorii și procurorii prevăzuți la art. 3 lit. a), care fac parte din secții diferite, pentru un mandat de un an, ce nu poate fi reînnoit.

(2) Președintele și vicepreședintele Consiliului Superior al Magistraturii sunt aleși de plen, în prezența a cel puțin 15 membri ai Consiliului, cu votul majorității membrilor acestuia”.

Biroul de Informare Publică și Relații cu Mass Media

Sursa informației

CSM. Rezultatul alegerilor pentru funcția de președinte și pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistraturii în anul 2018 was last modified: ianuarie 5th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter