CSM recomandă acordarea coeficienţilor de multiplicare superiori judecătorilor şi procurorilor detaşaţi (ordinea de zi soluționată)

24 sept. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 675

Despre

  • 22 septembrie 2015
  • Ședința CSM

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit informației publicate pe site-ul CSM (www.csm.ro), în ședința din 22 septembrie 2015, s-au adoptat mai multe hotărâri, printre care și următoarele:

 

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

Acordarea coeficienților de multiplicare superiori judecătorilor și procurorilor detașați

– Plenul CSM a recomandat ordonatorului principal de credite acordarea coeficienților de multiplicare superiori judecătorilor și procurorilor detașați, începând cu data intrării în vigoare a Legii nr. 71/2015, în raport de vechimea în magistratură de la data intrării în vigoare a acestei legi sau ulterior, de la data împlinirii vechimii în magistratură corespunzătoare.

 

Modificarea H.G. nr. 337/1993 pentru stabilirea circumscripțiilor unor judecătoriilor și ale parchetelor de pe lângă aceste judecătorii

– Plenul CSM a avizat favorabil proiectul de Hotărâre de Guvern pentru modificarea H.G. nr. 337/1993 pentru stabilirea circumscripțiilor unor judecătoriilor și ale parchetelor de pe lângă aceste judecătorii.

 

Modificarea Codului penal și a Codului de procedură penală

– Plenul CSM și-a însușit punctul de vedere al Direcției legislație, documentare și contencios nr. 20873/2015 referitor la amendamentul formulat de Guvern la proiectul de Lege pentru modificarea și completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul penal și a Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedură penală.

 

Hotărâri luate cu privire la organizarea unor examene/concursuri

– Plenul CSM a aprobat completarea componenței comisiei de organizare a examenului de capacitate a judecătorilor și procurorilor stagiari organizat în perioada 3 iulie – 5 noiembrie 2015.

– Plenul CSM a aprobat componența comisiilor de elaborare subiecte, corectare și soluționare a contestațiilor la examenul de capacitate al judecătorilor și procurorilor stagiari organizat în perioada 3 iulie – 5 noiembrie 2015.

Conferintele lunii noiembrie
”

– Plenul CSM a aprobat completarea componenței Comisiei de organizare a concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor din perioada 18 septembrie – 16 decembrie 2015.

– Plenul CSM a aprobat completarea componenței comisiei de organizare pentru concursul de ocupare a posturilor vacante de magistrat-asistent la ÎCCJ din perioada 25 august-23 noiembrie 2015.

– Plenul CSM a aprobat propunerile Școlii Naționale de Grefieri pentru constituirea comisiilor examenului de absolvire a Școlii Naționale de Grefieri – promoția 2015.

 

Alte hotărâri adoptate de CSM

– Plenul CSM a hotărât sesizarea Consiliului Științific al Institutului Național al Magistraturii pentru a avea în vedere includerea în Programul de formare continuă pentru anul 2016, a unei conferințe din cadrul proiectului interprofesional – judecători, avocați și procurori, la nivel național în aplicarea Avizelor nr. 4,7,12,14,16 ale Consiliului Consultativ al Judecătorilor Europeni.

– Plenul CSM a hotărât aprobarea participării INM în calitate de partener, fără contribuție financiară, în cadrul proiectului „Consolidating unitary jurisprudence in administrative and penal cases of irregularities/fraud with EU Structural Funds in Romania – Consolidarea unei jurisprudențe unitare în materia cazurilor administrative și penale de nereguli/fraude cu fonduri structurale în România, coordonat de Institutul pentru Politici Publice”.

– Plenul CSM a aprobat modificările protocolului de colaborare încheiat între CSM și Consiliul de mediere, conform observațiilor formulate în cadrul Comisiei nr. 2 din data de 02.09.2015.

 

Pentru a vedea ordinea de zi soluționață în ședința din 22 septembrie 2015, vizitați site-ul CSM (www.csm.ro).

CSM recomandă acordarea coeficienților de multiplicare superiori judecătorilor și procurorilor detașați (ordinea de zi soluționată) was last modified: septembrie 24th, 2015 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter