CSM a publicat Opinia Comitetului Executiv al Reţelei Europene a Consiliilor Judiciare (RECJ) cu privire la cererea Krajowa Rada Sadownictwa (KRS) din Polonia

14 apr. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 821

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului din data de 07 aprilie 2017, CSM a publicat Opinia Comitetului Executiv al Rețelei Europene a Consiliilor Judiciare (RECJ) cu privire la cererea Krajowa Rada Sadownictwa (KRS) din Polonia. RECJ a primit o cerere pentru cooperare de la Consiliul Național Judiciar al Poloniei (KRS) cu privire la două noi propuneri legislative ale Guvernului Poloniei.

În ceea ce privește cererea KRS, Comitetul Executiv al RECJ  face următoarele observații și comentarii:

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

1. Implicarea sistemului judiciar în Reformele ce îl privesc;
2. încetarea mandatului membrilor Consiliului;
3. Numirea membrilor Consiliului Judiciar de către Parlament;
4. Selectarea și numirea judecătorilor.

Observații concludente:

Board-ul RECJ consideră că proiectele de lege ar putea dăuna independenței sistemului judiciar din Polonia. Standardele RECJ nu sunt respectate în mai multe domenii. Aceste standarde nu sunt menite a servi intereselor sistemului judiciar. Aceste standarde pur și simplu reflectă principiile și valorile Statelor Membre ale UE care garantează o funcționare propriu-zisă a sistemelor democratice bazate pe statul de drept.

Redăm mai jos conținutul integral al documentului, astfel cum a fost furnizat de CSM.

CSM a publicat Opinia Comitetului Executiv al Rețelei Europene a Consiliilor Judiciare (RECJ) cu privire la cererea Krajowa Rada Sadownictwa (KRS) din Polonia was last modified: aprilie 11th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter