CSM publică rezultatul controlului privind „Practica instanțelor de judecată şi a parchetelor de pe lângă acestea în investigarea şi soluționarea cauzelor privind infracțiuni la viața sexuală cu victime minore”

29 iul. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 68

Potrivit paginii oficiale (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatul controlului dispus de CSM privind „Practica instanțelor de judecată și a parchetelor de pe lângă acestea în investigarea și soluționarea cauzelor privind infracțiuni la viața sexuală cu victime minore”.

Astfel, în ședința din data de 27 iulie 2021, Plenul CSM a aprobat, cu unanimitate, Raportul Inspecției Judiciare – tematic mixt nr. 20-2770/20-2771 privind „Practica instanțelor de judecată și a parchetelor de pe lângă acestea în investigarea și soluționarea cauzelor privind infracțiuni la viața sexuală cu victime minore”. Controlul a fost dispus în ședința Plenului CSM din data de 11 iunie 2020 cu majoritate.

Textul integral al Raportului poate fi accesat aici.

Totodată, CSM a publicat și răspunsul Inspecției Judiciare cu privire la obiecțiile formulate de unele unități de parchet, iar acesta poate fi vizualizat aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și [UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Organizarea concursului de admitere la INM, organizarea concursului de admitere în magistratură și alte proiecte aflate pe ordinea de zi a ședinței Plenului din 27 iulie 2021

CSM publică rezultatul controlului privind „Practica instanțelor de judecată și a parchetelor de pe lângă acestea în investigarea și soluționarea cauzelor privind infracțiuni la viața sexuală cu victime minore” was last modified: iulie 29th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter