CSM. Proiect în dezbatere publică: Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea concursului de promovare a judecătorilor

12 iun. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 171

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM lansează dezbaterea publică cu privire la Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de promovare a judecătorilor.

În acest sens, organizațiile societății civile, asociațiile profesionale, persoanele interesate pot propune amendamente și sugestii pentru a fi avute în vedere în cadrul procesului decizional sau pot solicita organizarea unor dezbateri publice.

Data Protection; Un an de la aplicarea GDPR în România, Ediția a VII-a

Atașăm, în continuare, textul complet al actului normativ, iar cei care au de obiectat sunt invitați să trimită sugestiile si propunerile pe adresa [email protected], până la data de 21 iunie 2019.

Oricum, alte detalii referitoare la desfășurarea acestei consultări de ordin public puteți găsi și accesând cu încredere sursa informației, de la finalul acestei știri.

Sursa informației

CSM. Proiect în dezbatere publică: Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de promovare a judecătorilor was last modified: iunie 12th, 2019 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Gânduri (ne)juridice DIN LUMEA JURIDICA

Vezi tot

Abonează-te la newsletter