CSM. Proiect: Hotărâre pentru modificarea şi completarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a Consiliului Superior al Magistraturii

20 nov. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 78

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat Proiectul de Hotărâre pentru modificarea și completarea Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului Superior al Magistraturii, aprobat prin Hotărârea Plenului C.S.M. nr. 1073/2018.În momentul de față, proiectul se află în consultare publică, data limită de trimitere a sugestiilor fiind 18 decembrie 2020.

Conform prevederilor art. 7 alin. (6) din lege, organizațiile societății civile, asociațiile profesionale, persoanele interesate pot propune amendamente și sugestii pentru a fi avute în vedere în cadrul procesului decizional, sau pot solicita organizarea unor dezbateri publice.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Procedura de transparență decizională se va derula după următorul calendar:

DataEtapa
20.11.2020Publicarea anunțului prevăzut la art. 7 alin. (2) din Legea  nr.52/2003 însoțit de expunerea de motive și textul complet al proiectului de Hotărâre.
18.12.2020Termenul limită, la închiderea programului, până la care pot fi trimise în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre.
22.12.2020Elaborarea raportului de centralizare a propunerilor și recomandărilor primite 
07.01.2021Data estimată a ședinței de adoptare a proiectului de hotărâre în cadrul comisiei de specialitate conform prevederilor art. 531 din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii

De asemenea, atașăm următoarele documente:

Proiectul de hotărâre pentru modificare și completare regulament;

Minuta Comisiei 2 Comună – Resurse umane și organizare;

Formular pentru transmiterea propunerilor formulate în scris.

Pentru informații suplimentare, accesați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Rezultate/Repartizare candidați] CSM. Concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada septembrie-decembrie 2020

CSM. Proiect: Hotărâre pentru modificarea și completarea Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului Superior al Magistraturii was last modified: noiembrie 20th, 2020 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter