CSM. Procedurile de ocupare a posturilor de judecător ce urmează a se organiza în perioada ianuarie-februarie 2018

16 ian. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1032

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat din data de 16 ianuarie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității detalii privind procedurile de ocupare a posturilor de judecător ce urmează a se organiza în perioada ianuarie-februarie 2018.

Astfel, prin Hotărârea nr. 40/2018, Secția pentru judecători a CSM a hotărât declanșarea procedurii în vederea organizării unei sesiuni de transferuri pentru tribunale și curți de apel, în perioada ianuarie- februarie 2018.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Vezi și CSM. Situația posturilor de judecător vacante la data de 15 ianuarie 2018

În scopul informării judecătorilor care intenționează să formuleze cereri de transfer, lista posturilor de judecător vacante și a celor ce urmează a se vacanta se publică pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii, la secțiunea „Magistrați/Concursuri – Magistrați judecători – locuri vacante”, la data de 16 ianuarie 2018.

În conformitate cu prevederile art. 2 alin. (2^1) din Regulamentul privind transferul și detașarea judecătorilor și procurorilor, delegarea judecătorilor, numirea judecătorilor și procurorilor în alte funcții de conducere, precum și numirea judecătorilor în funcția de procuror și a procurorilor în funcția de judecător, aprobat prin Hotărârea nr. 193/2006 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, cu modificările și completările ulterioare, cererile de transfer se depun la Consiliul Superior al Magistraturii cel mai târziu în termen de 5 zile de la data publicării listei posturilor vacante și ce urmează a se vacanta, respectiv până la data de 22 ianuarie 2018, inclusiv.

De asemenea, potrivit practicii Secției pentru judecători, judecătorii care intenționează să formuleze cereri de transfer la instanțe unde nu există posturi vacante, pot formula cereri în termenul prevăzut de art. 2 alin. (2^1) din Regulament, respectiv până la data de 22 ianuarie 2018, inclusiv, urmând ca cererile nesoluționate în prima etapâ, prin admitere sau respingere, să fie analizate numai în raport de posturile vacante rămase și cele ce se vor vacanta ca efect al admiterii unor cereri de transfer din prima etapă, doar la instanțele la care nu au fost posturi vacante la data publicării.

Sursa informației

CSM. Procedurile de ocupare a posturilor de judecător ce urmează a se organiza în perioada ianuarie-februarie 2018 was last modified: martie 30th, 2018 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter