[Update: Rezultatul interviului] CSM. Procedură de transfer pentru ocuparea unei funcții contractuale vacante de execuție din cadrul aparatului propriu CSM

4 aug. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 91

Update: Rezultatul interviului

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat rezultatul interviului din cadrul procedurii de transfer pentru ocuparea unei funcții contractuale vacante de execuție din cadrul aparatului propriu CSM.

Rezultatul poate fi consultat aici.

 

Sursa informației


Update: Rezultatul selecției

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat rezultatul selecției persoanelor care îndeplinesc condițiile de transfer la cerere pentru ocuparea unei funcții contractuale vacante de execuție din cadrul aparatului propriu CSM.

Rezultatul poate fi consultat aici.

 

Sursa informației


Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț cu privire la procedura de transfer pentru ocuparea unei funcții contractuale vacante de execuție din cadrul aparatului propriu CSM, respectiv consilier gradul I în cadrul Serviciului relații cu publicul, registratură, secretariat și arhivă – Compartimentul registratură, secretariat și arhivă.

Cererile de transfer se depun la sediul CSM, în perioada 18-27 iulie 2022.

Susținerea interviului va avea loc în data de 3 august 2022, în cadrul căruia se testează abilitățile, aptitudinile și motivația candidaților.

Anunțul poate fi vizualizat aici.

Cererea tip de transfer poate fi consultată aici.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

(Copyright: freepik.com)

Sursa informației

🔿[UPDATE: Rectificarea tabelului final] CSM. Concursul de promovare efectivă în funcții de execuție a judecătorilor, organizat în perioada mai-octombrie 2022

[Update: Rezultatul interviului] CSM. Procedură de transfer pentru ocuparea unei funcții contractuale vacante de execuție din cadrul aparatului propriu CSM was last modified: august 4th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.