[Update: Rezultatul interviului] CSM. Procedură de transfer la cerere pentru ocuparea unui post vacant de personal de specialitate juridică în cadrul Biroului relații cu publicul

5 aug. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 67

Update: Rezultatul interviului

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat rezultatul interviului din cadrul procedurii de transfer la cerere pentru ocuparea unui post vacant de personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din cadrul Serviciului relații cu publicul, registratură, secretariat și arhivă – Biroul relații cu publicul.

Rezultatul poate fi consultat aici.

 

Sursa informației


Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț cu privire la procedura de transfer la cerere pentru ocuparea unui post vacant de personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din cadrul Serviciului relații cu publicul, registratură, secretariat și arhivă – Biroul relații cu publicul.

Astfel, depunerea cererilor de transfer se face în perioada 18-27 iulie 2022, la sediul CSM.

Susținerea interviului va avea loc în data de 3 august 2022, în cadrul căruia se testează abilitățile, aptitudinile și motivația candidaților.

Anunțul poate fi vizualizat aici.

Cererea tip de transfer poate fi consultată aici.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

(Copyright: freepik.com)

Sursa informației

CSM. Procedură de transfer a unei funcții contractuale vacante de execuție din cadrul aparatului propriu CSM

[Update: Rezultatul interviului] CSM. Procedură de transfer la cerere pentru ocuparea unui post vacant de personal de specialitate juridică în cadrul Biroului relații cu publicul was last modified: august 5th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.