CSM. Procedura de transfer la cerere a unei funcții publice de execuție de consilier, clasa I, grad profesional superior, din cadrul Școlii Naționale de Grefieri

4 aug. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 94

Școala Națională de Grefieri anunță declanșarea unei proceduri de transfer, la cerere, pentru ocuparea funcției publice de execuție de consilier, clasa I, grad profesional superior, în cadrul Departamentului economico-financiar și administrativ – Compartiment Achiziții.

Astfel, cererile pot fi depuse până la data de 26 august 2022, împreună cu următoarele documente:

− Cerere de transfer;

− Curriculum vitae-format european;

− Copia actului de identitate;

− Acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal;

− Copii ale actelor doveditoare privind îndeplinirea condițiilor de studiu;

− Adeverința eliberată de instituția angajatoare din care să rezulte funcția publicî deținută în prezent și gradul profesional, precum și inexistența sancțiunilor.

Documentele se depun, ca regulă, prin secretariatul Școlii Naționale de Grefieri, copiile urmând a fi certificate pentru conformitate de către un reprezentant al SNG.

De asemenea, în vederea aprobării cererii de transfer SNG va organiza un interviu, iar data, locul și ora susținerii acestuia vor fi anunțate prin afișare pe pagina: www.grefieri.ro.

Totodată, tematica și bibliografia sunt disponibile aici.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

(Copyright: freepik.com)

Sursa informației

CSM. Procedura de transfer pentru ocuparea unei funcții publice vacante de execuție din cadrul aparatului propriu al CSM (11 august 2022)

CSM. Procedura de transfer la cerere a unei funcții publice de execuție de consilier, clasa I, grad profesional superior, din cadrul Școlii Naționale de Grefieri was last modified: august 4th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.