[UPDATE: Candidatul înscris] CSM. Procedura de ocupare a unei funcții de vicepreședinte la ÎCCJ

26 mai 2023
Vizualizari: 263

Update: Candidatul înscris

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat lista privind candidatul înscris în procedura de ocupare a funcției de vicepreședinte al Înaltei Curți de Casație și Justiție și proiectul depus de acesta, privind exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere.

Publicăm, după cum urmează:

Lista privind candidatul înscris în procedura de ocupare a funcției de vicepreședinte al ÎCCJ;

Proiectul privind exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere depus de către candidatul înscris în procedura de ocupare a funcției de vicepreședinte al ÎCCJ.

Sursa informației


Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) informează asupra declanșării procedurii de ocupare a unei funcții de vicepreședinte din cadrul Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ).

Condițiile de participare la procedură sunt următoarele:

− vechime în funcția de judecător la ÎCCJ de cel puțin 2 ani;

− judecătorii nu au fost sancționați disciplinar în ultimii 3 ani, cu excepția cazurilor în care a intervenit radierea sancțiunii disciplinare.

Candidaturile se depun la Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii, până la data de 25 mai 2023 inclusiv, conform calendarului estimativ aprobat.

Fiecare candidatura va fi însoțită de curriculum vitae, de declarațiile prevăzute la art. 142 alin. (5) din Legea nr. 303/2022 și de proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale.

Candidații vor susține în fata Secției pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii un interviu, care constă în:

a) susținerea planului managerial;

b) verificarea aptitudinilor manageriale și de comunicare;

c) verificarea cunoștințelor specifice funcției pentru care s-a depus candidatura.

Calendarul estimativ al procedurii este disponibil aici.

Pentru informații suplimentare, vă invităm să accesați sursa informației.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Sursa informației

Vezi și [UPDATE: Rezultate finale] CSM. Concurs de promovare în funcția de judecător la ÎCCJ – sesiunea noiembrie 2022-martie 2023

 

[UPDATE: Candidatul înscris] CSM. Procedura de ocupare a unei funcții de vicepreședinte la ÎCCJ was last modified: mai 26th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.