[UPDATE: Situația centralizată a cererilor de transfer] CSM. Procedura de ocupare a posturilor de judecător prin transfer

2 nov. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 879

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 2 noiembrie 2018: Situația centralizată a cererilor de transfer formulate pentru instanțele judecătorești, în acord cu Hotărârea nr. 815/13.09.2018 a Secției pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii

Potrivit unui anunț din data de 1 noiembrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității situația centralizată a cererilor de transfer formulate pentru instanțele judecătorești, în acord cu Hotărârea nr. 815/13.09.2018 a Secției pentru judecători a CSM.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare situația centralizată a cererilor de transfer formulate pentru instanțele judecătorești, astfel cum a fost publicată de către CSM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


CSM. Procedura de ocupare a posturilor de judecător prin transfer

Potrivit unui comunicat din data de 23 octombrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității detalii privind procedura de ocupare a posturilor de judecător prin transfer.

Astfel, prin Hotărârea nr. 815/2018 Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât organizarea unei sesiuni de transferuri la instanțele judecătorești, data organizării urmând să fie stabilită de către președintele Consiliului Superior al Magistraturii.

În scopul informării judecătorilor care intenționează să formuleze cereri de transfer, lista posturilor de judecător vacante și a celor ce urmează a se vacanta se publică pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii, la secțiunea „Magistrați/Concursuri – Magistrați judecători – locuri vacante”, la data de 23 octombrie 2018.

Vezi și CSM. Situația posturilor de judecător vacante la data de 23 octombrie 2018

În conformitate cu prevederile art. 2 alin. (2^1) din Regulamentul privind transferul și detașarea judecătorilor și procurorilor, delegarea judecătorilor, numirea judecătorilor și procurorilor în alte funcții de conducere, precum și numirea judecătorilor în funcția de procuror și a procurorilor în funcția de judecător, aprobat prin Hotărârea nr. 193/2006 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, cu modificările și completările ulterioare, cererile de transfer se depun la Consiliul Superior al Magistraturii cel mai târziu în termen de 5 zile de la data publicării listei posturilor vacante și ce urmează a se vacanta, respectiv până la data de 23 octombrie 2018, inclusiv.

Sursa informației

[UPDATE: Situația centralizată a cererilor de transfer] CSM. Procedura de ocupare a posturilor de judecător prin transfer was last modified: noiembrie 2nd, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter