CSM. Procedura de numire a procurorilor în funcția de judecător

3 iun. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 185

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), urmează să se organizeze o sesiune de numire a procurorilor în funcția de judecător la judecătorii.

Procurorii interesați sunt rugați să analizeze situația posturilor de judecător vacante la acest moment, accesând următoare știre: https://www.universuljuridic.ro/csm-situatia-posturilor-de-judecator-la-data-de-1-iunie-2019/

A inceput campania „Back to Office” pe UJmag.ro!

Totodată, cererea de numire a procurorilor în funcția de judecător se formulează în scris și se depune la sediul CSM cel mai târziu în termen de 10 zile de la data publicării anunțului privind desfășurarea acestei sesiuni, în concret, se acceptă cererile până la data de 14 iunie 2019, inclusiv.

Pentru mai multe detalii, accesați sursa informației.

Sursa informației

CSM. Procedura de numire a procurorilor în funcția de judecător was last modified: iunie 3rd, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter