CSM. Poziţia publică a Secţiei pentru judecători cu privire la O.U.G. nr. 7/2019

25 feb. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 260

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.csm.ro), la data de 22 februarie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un comunicat privind poziția publică a Secției pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii privind O.U.G. nr. 7/2019.

Astfel, Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a menționat faptul că au primit, cu o zi înainte de adoptarea ordonanței de urgență, solicitarea de avizare a proiectului acestui act normativ, astfel, neputând exprima un aviz.

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

S-a clarificat faptul că demersurile legislative realizate anterior de CSM au vizat clarificarea unor dispoziții legale referitoare la admiterea la INM, promovarea în funcții de execuție a judecătorilor și procurorilor și promovarea în funcția de judecător la ÎCCJ și au respectat principiul separării carierelor.

De asemenea, dispoziții din respectivul act normativ, referitoare la organizarea și conducerea Ministerului Public, nu au fost propuse de Consiliul Superior al Magistraturii.

Consiliul Superior al Magistraturii urmează să consulte judecătorii și procurorii cu privire la prevederile acestui act normativ, pentru a-și fundamenta poziția pe care o va susține în procedura parlamentară referitoare la aprobarea ordonanței de urgență.

Pentru a vedea conținutul integral al respectivului comunicat, vizitați site-ul oficial al Consiliului Superior al Magistraturii (www.csm.ro)

Sursa informației

CSM. Poziția publică a Secției pentru judecători cu privire la O.U.G. nr. 7/2019 was last modified: februarie 25th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter