CSM. Posturi de judecător și de grefier vacante în perioada următoare

31 mart. 2017
Vizualizari: 911

Potrivit punctului 17 din Ordinea de zi soluționată, în ședința Plenului CSM, din data de 30 martie 2017, s-a aprobat:

1) organizarea unui concurs pentru ocuparea unui post de grefier statistician cu studii superioare din cadrul Tribunalului Maramureș;
2) organizarea unui concurs pentru ocuparea a două posturi de grefier din cadrul Curții de Apel Iași, după cum urmează: 1 post de grefier cu studii superioare și 1 post de grefier cu studii medii.
3) organizarea unui concurs pentru ocuparea unui post de grefier cu studii superioare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița.

De asemenea, potrivit punctului 4 din Ordinea de zi soluționată, în ședința Secției pentru judecători a CSM, din data de 28 martie 2017, secția a apreciat că este necesară organizarea unor sesiuni de transferuri la nivel de judecătorii, tribunale și curți de apel în luna mai 2017, cu mențiunea că judecătorii care intenționează să formuleze cereri de transfer la instanțele la care nu există posturi vacante, pot formula cererile în termenul prevăzut de art 2 alin. (21) din Regulament, urmând ca acestea să fie analizate în aceeași lună, în raport de posturile de judecător rămase vacante și cele care se vor vacanta ca efect al admiterii unor cereri de transfer. În acest sens, a fost publicată și Nota Direcției resurse umane și organizare nr. 6978/2017.

CSM. Posturi de judecător și de grefier vacante în perioada următoare was last modified: martie 31st, 2017 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: