CSM. Posturi de judecător și de grefier vacante în perioada următoare

31 mart. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 558

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit punctului 17 din Ordinea de zi soluționată, în ședința Plenului CSM, din data de 30 martie 2017, s-a aprobat:

1) organizarea unui concurs pentru ocuparea unui post de grefier statistician cu studii superioare din cadrul Tribunalului Maramureș;
2) organizarea unui concurs pentru ocuparea a două posturi de grefier din cadrul Curții de Apel Iași, după cum urmează: 1 post de grefier cu studii superioare și 1 post de grefier cu studii medii.
3) organizarea unui concurs pentru ocuparea unui post de grefier cu studii superioare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița.

Conferintele lunii noiembrie
”

De asemenea, potrivit punctului 4 din Ordinea de zi soluționată, în ședința Secției pentru judecători a CSM, din data de 28 martie 2017, secția a apreciat că este necesară organizarea unor sesiuni de transferuri la nivel de judecătorii, tribunale și curți de apel în luna mai 2017, cu mențiunea că judecătorii care intenționează să formuleze cereri de transfer la instanțele la care nu există posturi vacante, pot formula cererile în termenul prevăzut de art 2 alin. (21) din Regulament, urmând ca acestea să fie analizate în aceeași lună, în raport de posturile de judecător rămase vacante și cele care se vor vacanta ca efect al admiterii unor cereri de transfer. În acest sens, a fost publicată și Nota Direcției resurse umane și organizare nr. 6978/2017.

CSM. Posturi de judecător și de grefier vacante în perioada următoare was last modified: martie 31st, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter