[UPDATE: Completare la situația cererilor de transfer din etapa a 2-a] CSM organizează o sesiune de transfer a procurorilor în perioada ianuarie-martie 2022

16 feb. 2022
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 235
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

UPDATE: Completare la situația cererilor de transfer din etapa a 2-a

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat o completare la situația cererilor de transfer din etapa a 2-a a sesiunii de transfer pentru ocuparea posturilor vacante de procuror, din perioada 8 februarie-14 februarie 2022.

Astfel, anunțul cu privire la completarea adusă situației cererilor din etapa a 2-a poate fi vizualizat aici.

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

 

Sursa informației


UPDATE: Situația cererilor de transfer din etapa a 2-a

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a afișat situația cererilor de transfer din etapa a 2-a a sesiunii de transfer pentru ocuparea posturilor vacante de procuror, din perioada 8 februarie-14 februarie 2022.

Astfel, situația cererilor din etapa a 2-a poate fi vizualizată aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

 

Sursa informației


UPDATE: Completare la situația cererilor de transfer din etapa 1

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat o completare la situația cererilor de transfer din etapa 1 a sesiunii de transfer pentru ocuparea posturilor vacante de procuror, din perioada 19 ianuarie-7 martie 2022.

Astfel, anunțul cu privire la completarea adusă situației cererilor din etapa 1 poate fi vizualizat aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

 

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Sursa informației


UPDATE: Situația cererilor de transfer din etapa 1 și perioada de depunere pentru etapa a 2-a

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a afișat situația cererilor de transfer din etapa 1 a sesiunii de transfer pentru ocuparea posturilor vacante de procuror, din perioada 19 ianuarie-7 martie 2022.

Astfel, situația cererilor din etapa 1 poate fi vizualizată aici.

Totodată, în cadrul etapei a 2-a, procurorii interesați pot depune la CSM, în termen de 5 zile de la data publicării situației privind cererile de transfer (7 februarie 2022), mai exact în perioada 8-14 februarie 2022, cereri de transfer pentru posturile care ar putea deveni vacante ca urmare a admiterii unei cereri de transfer formulate în etapa 1.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

 

Sursa informației


Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a anunțat organizarea unei sesiuni de transfer pentru ocuparea posturilor vacante de procuror, care se va desfășura în perioada 19 ianuarie-7 martie 2022.

Astfel, cererile de transfer se depun la Consiliul Superior al Magistraturii în termen de 15 zile de la data publicării anunțului (19 ianuarie 2022), respectiv până la data de 4 februarie 2022, inclusiv, (etapa 1) și vor conține informații privind specializarea procurorului și, dacă este cazul, disponibilitatea asumată a acestuia de a activa la parchetul la care solicită transferul.

De asemenea, cererile depuse în termen vor fi analizate în raport cu lista posturilor vacante de la parchetele vizate, existente la momentul soluționării de către Secția pentru procurori a cererilor de transfer.

Calendarul estimativ poate fi vizualizat aici.

Totodată, situația posturilor vacante la parchete, utile în perioada de transfer, pentru etapa 1, poate fi consultată aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)

Vezi și CSM. Concursul de promovare efectivă în funcții de execuție a procurorilor, organizat în perioada ianuarie-mai 2022

[UPDATE: Completare la situația cererilor de transfer din etapa a 2-a] CSM organizează o sesiune de transfer a procurorilor în perioada ianuarie-martie 2022 was last modified: februarie 16th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter