CSM. Organizarea unei sesiuni de transfer a procurorilor (martie 2018)

1 feb. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 925

Potrivit unui anunț din data de 1 februarie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității detalii cu privire la organizarea unei sesiuni de transfer a procurorilor, ce se va desfășura în prima jumătate a lunii martie 2018.

Astfel, cererile formulate de către cei interesați urmează a fi analizate în raport cu lista posturilor de procuror vacante, care urmează să fie publicată la secțiunea „Magistrați – Procurori — Locuri vacante”, în data de 2 februarie 2018.

Vezi și CSM. Procedurile de ocupare a posturilor de judecător ce urmează a se organiza în perioada ianuarie – februarie 2018

De asemenea, Consiliul Superior al Magistraturii aduce la cunoștință faptul că lista posturilor de procuror vacante va conține toate măsurile dispuse, până în prezent, de Plen și Secția pentru procurori, inclusiv repartiția procurorilor stagiari care au promovat examenul de capacitate din sesiunea, iunie-noiembrie 2017.

Vezi și CSM. Situația posturilor de procuror vacante la data de 2 februarie 2018

În conformitate cu prevederile art. 2 alin. (2^1) din Regulamentul privind transferul și detașarea judecătorilor și procurorilor, delegarea judecătorilor, numirea judecătorilor și procurorilor în alte funcții de conducere, precum și numirea judecătorilor în funcția de procuror și a procurorilor în funcția de judecător, aprobat prin Hotărârea nr. 193/2006 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, cu modificările și completările ulterioare, cererile de transfer se depun la Consiliul Superior al Magistraturii, cel mai târziu în termen de 5 zile de la data publicării posturilor vacante și ce urmează a se vacanta, respectiv până la data de 8 februarie 2018, inclusiv.

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

Sursa informației

CSM. Organizarea unei sesiuni de transfer a procurorilor (martie 2018) was last modified: februarie 2nd, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter